Openingsuren: Dinsdag – Zaterdag van 10u tot 18u

Tattoo's

Omdat we elke klant zo goed mogelijk willen informeren geven we de voorkeur om vooraf een bezoekje te brengen aan onze winkel. Dan kan het ontwerp samen bekeken en besproken worden. Wij doen portretten, cover-ups, tribal, old school, mandala, oriëntal, aquarel en alle andere trends die je graag wil of iedere stijl die je maar kan bedenken. Ook eigen ontwerpen zijn welkom. We hebben meer dan 300 kleuren verf en verschillende tinten zwart.

Naalden worden éénmalig gebruikt en in uw bijzijn verwijdert in een speciale naaldcontainer. Tattooverf wordt in wegwerppotjes gegoten en na gebruik worden deze potjes weggegooid. Bij het tattooëren worden er altijd handschoenen gebruikt.

Boek snel een afspraak

Verzorging

Je krijgt steeds een zalf en informatie papieren mee om je tattoo te verzorgen. Wat is normaal als je tattoo gezet is : Je huid kan wat opgezwollen en rood zijn. Blijf je tattoo goed verzorgen tot deze genezen is. Je huid kan gaan jeuken. Dat hoort bij het genezingsproces. Krab niet aan je tattoo. Laat de korstjes er vanzelf afgaan. Een tattoo moet je zien als een stevige schaafwonde. Het zal ongeveer een tiental dagen duren voor de beschadigde huid genezen is.


Prijzen tattoos :

Beginprijs is 50 euro en 100 euro per uur voor grote stukken. Een voorschot van 50 euro wordt steeds gevraagd. Kan je niet op je afspraak komen, verwittig dan 48u van tevoren en wij verzetten je afspraak. Indien u niet aanwezig bent op de afspraak, zonder verwittigen, wordt uw voorschot van 50 euro ingehouden!


Voor exact prijzen kan je beter naar de winkel komen, want via messenger of e-mail bestaan er dikwijls misverstanden.

Permanente make-up.

Je kan hier ook terecht voor permanente make-up. Nathalie Wertelaers heeft meer dan 10 jaar ervaring en doet ogen, wenkbrauwen en lippen. Alles volgens de laatste nieuwe technieken.

Contacteer Skinliner vandaag om een afspraak